Berliner Kunstsalon / Opening reception

Berliner Kunstsalon / Opening reception
Impressions of the opening of the “Berliner Kunstsalon”, September 28, 2006. The Berliner Kunstsalon is an independet, off-mainstream art fair, exhibiting over 200 artists during Berlin’s Autumn of the Arts. Princess Hans represents the performing arts at this opening, and the camera spends some time with the photographies of Jan Vanhöfen, Bertram Kober, and Gregor Brandler at the space of “fas” (Fotoakademie Am Schiffbauerdamm, Berlin). Finally we meet Käthe Wenzel, a young object oriented artist who works with sugar, bones, wax, latex and other form(id)able materials. By VTV correspondent Christian Asbach.
> Right-click (Mac: ctrl-click) this link to download video file.

Posted in: art, Berlin, no comment, VernissageTV